Her er lammecarré servert med råstekte mandelpoteter, fyllt tomat, og portobellosopp med pesto. En av de bedre stykningene på lammet er carré, eller karré
Lammekjøtt som er kokt lenge slik at det blir mørt, i deilig smakfull saus. 1 kg benfri lammebog eller lår i ca 3-4 cm terninger (jeg brukte lammelår som jeg renskjærte). 1 kg benfri lammebog eller lår i ca 3-4 cm terninger (jeg brukte lammelår som jeg renskjærte)
Når lammet har fått farge, has vårløk og purre i. Smak den til og hell den over lam og grønnsaker. ca 1 kg lammekjøtt skåret fra låret. ca 1/2 l buljong, gjerne av lam
4 kreolsk ørret (ferdigmarinert). Heisann. Vi hadde ørret med kremet spaghetti, erter og brokkoli til middag i dag, men det rakk jeg aldri å ta bilde av så jeg har hentet frem en deilig middag fra arkivet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.