Kyllingform Creme Fraiche servert med «baconris». , Mer cf, legg på hakket vårløk, dryss ost over formen, topp med cherrytomater, litt feta og evt de urtene du ønsker
Mat med Marith. Før maten hadde jeg herlige sorte oliven og et glass Lambrusco rosevin. Ris med bacon. cf, legg på hakket vårløk, dryss ost over formen, topp med
Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
Ha sjokoladesmøret i eggedosisen sammen medcrème fraîche. - den er enkel, smakfull og kjempemyk i konsistensen og den dekkes med en deilig sjokoladekrem
Denne kyllingformen kan du gjøre veldig enkel ved å bruke ferdig grillet kylling, men når det er sagt er denne kyllingformen aller best med ferske kyllingfileter
Follow my blog with Bloglovin ca. Server plommene medCrème Fraîche. Victoria plommer fra bondes marked på lørdag og passer perfekt som høst dessert til helgen
Den er inspirert av en lasagnesaus jeg så Jamie Oliver lage på tv for ei god tid tilbake… Jeg har brukt rødvin i kjøttsausen, men det trenger du ikke om du ikke ønsker det
Dekk bakebollen med plast og sett til heving. Det lukter så innmari godt når man jobber med søt gjærbakst, både under tilberedningen og under stekingen
Server gjerne med ris og brokkoli eller en grønn salat til. i et beger Crème Fraîche. Skjær SALMA i porsjonsstykker à ca 100 gram og krydre med salt og pepper. 3 dl Crème Fraîche lett eller original
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.