(du velger selv hva slagskoteletter du vil bruke). Av og til pleier jeg å lage denne nydelige gode retten,full av god smak,og så mørt at alt bare smelter i munnen
Kryddre med salt og peppermix og legg en liten smørklatt på hver kotelett. Koteletter. Koteletter. Hell fløte over koteletter og grønnsaker og stek videre på 225 grader. La så dette stå å godgjøre seg i 10 - 20 min
Bladpersille. Det finnes flere oppskrifter med koteletter i form på bloggen. Legg grønnsakene i en ildfast form eller langpanne og krydre med salt og pepper
Vi har hatt svinekoteletter sammen med nykokt ris og frisk salat, kremet pasta eller med baktpotet. Lag ganske store lommer på siden av kotelettene ved å skjære et snitt i midten, inn mot benet og dra kniven på langs
Bland olje, salt, pepper, timian, balsamico og tomatpuré i en stor bolle. Fantastisk koteletter hvor vinaigretten fungerer både osm marinade for grønnsakene og saus til kjøttet
Hell over olivenolje og bland godt. Dagens oppskrift handler om koteletter. Skru ned varmen og la det surre under lokk til grønnsaker og saus er ferdig
Kotelettene serveres med de bakte tomatene og potetsufle´en, gjerne også en grønn salat. Koteletter er god mat og sammen med bakte tomater og potetsuffle´ ble dette et ekstra godt måltid
Jeg liker mat som kan tilberedes i en form i ovnen, det er enkelt og greit og lager seg selv. Koteletter er billig og god mat som kan brukes både til hverdag og fest, det er avhengig av måten du serverer dem på
Server koteletter sammen med rotmuffins og en liten salat. Dette er kanskje dagen da man skulle disket opp med tre retters middag og servert en syndig god sjokoladesufflet til dessert
Vi hadde bare grønn pepper i lake. Ha på oksebuljong og la det frese et par sekunder. Bland godt. 4 koteletter med ben og fettrand. Legg på kotelettene igjen, og la det trekke på middels varme i ca 10 minutter. 4 koteletter med ben og fettrand
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.