Koteletter og løkform
Hanne og Karis lavkarbohverdag
Hanne og Karis lavkarbohverdag
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 svinekoteletter salt og pepper
  • 1 rødløk
  • 1 gul løk
  • 1/2 purre
  • 3 vårløk
  • 6 sjalottløk
  • 1 dl grønnsakskraft av grønnsaksbuljong
  • 1 ss tagatesse
  • 2 ss smør
  • 2. Ha smør og tagatesse i en stekepanne
  • 3. Ha i løk og purre og stek til alt er gyllenbrunt.
  • 4. Ha den brunede løken i en ildfast form og sett det i stekeovnen. Det skal steke i 40 minutter 5. Mens løken steker gjør du klar koteletten. Husk at den bør hvile 15 minutter før den serveres.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.