Koteletter. Kryddre med salt og peppermix og legg en liten smørklatt på hver kotelett. Koteletter. Fjern så aluminiumsfolien og fyll på med gulrøtter og løk,
Spis & Nyt ♪♪. Steker koteletter raskt i en varm stekepanne. Den kan man lage selv også, lages som vanlig sennepssaus som man bruker til gravlaks, men bytter ut dill med kjørvel og tilsetter litt hvitløk
Og med dette som tilbehør trenger du ikke å lage saus til middagen. Kålstuing er nok ikke det som er "mest" vanlig å lage til middag nå for tiden (ikke i min generasjon hvertfall), men det er faktisk en veldig god norsk tradisjonsrett
Vi har hatt svinekoteletter sammen med nykokt ris og frisk salat, kremet pasta eller med baktpotet. Svinekoteletter kan lett likes av alle og kan serveres på uendelige måter, enten som grillede, stekte eller bakte i ovnen
I formen medkoteletter har det nå samlet seg mye god stekesky. Marinerte koteletter. Avrundet med den aromatiske smaken av rosmarin fra kotelettene blir dette bare en fantastisk smaksopplevelse
// Kålstuingmed potet, “kjøttboller” fra Anamma, rapet gulrot og brun saus //. Næringsgjæren kan fint sløyfes, men jeg syntes alt blir ekstra godt med et par spiseskjeer
Koteletter er god mat og sammen med bakte tomater og potetsuffle´ ble dette et ekstra godt måltid. Stek kotelettene i smør/olje på vanlig måte og krydret med salt og pepper
Vi spiser koteletter ganske ofte hjemme hos oss, enten jeg steker de som de er i panna, steker de møre flere timer i ovnen eller kuttet opp i strimler til wok og gryteretter… Har du tid så blir de utrolig gode om du steker de i ovnen med lokk på i litt smør, vann og krydder på svak varme over flere timer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.