Disse knekkebrødene ble utrolig gode og så gjør det jo ingenting at de i tillegg er lavkarbo. -) Når du først har fått fordelt røra utover stekebrettene er det ikke mye jobb å lage disse knasende, gode herlighetene
Deles opp og avkjøles på rist. Deles med pizzaskjærer før steking. Dette er opprinnelig en oppskrift jeg fikk av en studievenninne, men kominert med et salttips fra en kollega, et Farristips plukket opp i 4-stjerners middag og litt egne erfaringer. Jeg bruker å dele i 6 på langsiden og 3 på kortsiden. Stek på 180 grader varmluft i 45 min
Ta brettene ut og skjær knekkebrødene i biter med en pizzaskjærer. Nå sitter jeg og skriver på et manus, hva det blir skal jeg dele med dere når tiden er inne
Rør sammen med slikkepott. Avkjøles på rist. Pass på så de ikke blir for brune, og få røra så tynt utover brettet som mulig for mest mulig sprøe knekkebrød
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
De ferdige avkjølte knekkebrødene oppevares i tett boks eller glass. Detpåstås at disse små frøene skal gi oss superenergi - så får vi se da hvor spreke vi blir
Hell den våte røren over på smurt (med nøytral matolje) bakepapir og stryk utover med feks en slikkepott, Det skal være et tynt lag (så tynt som du liker knekkebrødene)
Ta tak i bakepapiret på hver side og snu knekkebrødene ned på platen med baksiden opp. Følg medpå dem at de ikke blir mørkebrune/brente Ta brettene ut av ovnen
Rut opp knekkebrødenemed kniv/pizzaskjærer eller lag eventuelt runde knekkebrød. Hjemmelagde knekkebrød er veldig godt og det beste med å lage de selv er at du velger akkurat hvordan du vil ha de
Topp knekkebrødenemed ditt favorittpålegg. Ta brettene ut og skjær knekkebrødene i biter. GULLBYGG bygg- og havregryn og andre produkter i Coop GULLBYGG-serien, basert på DUGA byggkorn, får du kjøpt i alle landets Coop-butikker
Sørger du for å få i deg nok proteiner, frukt, grønt og sunt fett sammen medknekkebrødene holder du næringsinnholdet i maten oppe, samtidig som du går i kaloriunderskudd
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.