Jeg har fått masse spennende pålegg fra Nederland (noen som har lært seg at veien til mitt hjerte går via magen), deriblant dette kjempegode smørepåleggetmed karri og papaya
Disse hjemmelagde knekkebrødene er fulle av god smak og med masse forskjellig korn. Selv synes jeg spesielt brie er godt på med enten druer eller syltetøy oppå
Jeg hadde vært borte fra jobb etter min første omgang med forkjølelse, og skulle innom å hilse på Vibeke og Adrien som er en av de kollegene jeg snakker mest med på jobb
Ha eggehvitene i blandingen med frø. Fordel på stekebrett og gjør flatt med en slikkepott. Del i 20 deler med pizzaskjerer før de stekes. Kan også lages runde, ca 1 ss til hvert knekkebrød da
Her kommer et tips til godt tilbehør som lages på grillen samtidig med at resten av maten grilles. Legg alle ingrediensene i formen, hell olje over, strø på salt og pepper og vend rundt slik at olje og krydder blir godt fordelt
Jobb med hendene og bland all ingredienser godt i en stor bolle. For meg skal vårrullen ha en tynn og sprø wrap som holder fyllet med ulike teksturer og smaker
Deles med pizzaskjærer før steking. Dette er opprinnelig en oppskrift jeg fikk av en studievenninne, men kominert med et salttips fra en kollega, et Farristips plukket opp i 4-stjerners middag og litt egne erfaringer. 1 plate = 18 knekkebrød. 18 knekkebrød
Enkle gode knekkebrød som er glutenfrie og fine for de som lever på en lavkarbo diett. Du kan tilsette eller bytte ut en ingrediens med finhakkede nøtter eller kokos
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.