Kjøttet grilles på glovarm grill et par minutter og serveres straks. Det var Bulgogi, eller Bool Kogi, en tradisjonell koreansk matrett av biffkjøtt marinert i soyasaus og sesamfrø
Ta og lukt påkjøttet underveis, det gir deg en pekepinn på hvor mye røyksmak som sitter i kjøttet. Du tenner opp vanlig grillkull eller briketter pågrillen din, dette kan du også gjøre i gassgrillen din
Del derfor purren på langs og skyll godt under kaldt vann. Gulerøttene kan godt rives på grovt rivjern, men jeg synes konsistensen blir best hvis du kutter den i lik størrelse som kålen
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Jeg synes det er veldig godt å lage pai med helgrov bunn, og bare stappe oppi masse gode grønnsaker, så her kommer en oppskrift på en litt sunnere variant av pai
Retten kan lages med kjøtt eller fisk, men her er altså en vegetarisk variant. Grunnbasen i retten er lik enten en lager den med kjøtt eller grønnsaker
Ring til eventuelle barn og be dem rive og strø ost på,samt å steke den før du kommer hjem. Sterke tomatkokte grønnsaker og krydderurter,sammen med fløyelsmyk kremostsaus
Det er så stort fokus påkjøtt i disse tider, og det kan være smart å redusere kjøttinntaket noe om man klarer, både på grunn av miljøet og fordi det er bra for oss
Til middag lagde jeg skikkelig kosemat, om dere ikke ønsker vegetar så kan man tilsette kjøttdeig/karbonade istedet for bønner ha litt vann i + tacoblanding etter at du har stekt kjøttet
Dessuten er det mye mat som smaker utrolig godt uten å inneholde kjøtt, bruker du i tilleg gode fettkilder så får du varig energi og holder deg mett lenge
Under er oppskriften på smakfulle, enkle og sunne vegetar «kjøttboller». Kjør til en fin masse, men ikke kjør den for lenge sammen, for da avgir den for mye væske og blir vanskelig å jobbe med etterpå
Her følger oppskrift påvegetariske indiske blomkålsfrikadeller. Blomkålsfrikadellene er raskt laget, og de smaker godt med ris, yoghurtsausog mangochutney til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.