Peanøttgryte fra Vest-Afrika – vegetar
bodils lille blogg
bodils lille blogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 5 1 vurderinger

Ingredienser

  • 3 personer
  • 2 dl couscous
  • 5 dl vann
  • 4 hvitløksfedd
  • 1 løk
  • 1 vårløk
  • 1 liten aubergine
  • 1 søtpotet
  • 1 squash
  • 2 ss olje til steking
  • 2 ts kummin
  • 1/4 ts kanel
  • 1 ts tomatpure
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 2,4 dl kraft
  • 3 ss peanøttsmør
  • Salt og pepper
  • 5. Ha så i de hermetiske tomatene, grønnsaksbuljongen og peanøttsmøret. Rør godt rundt så alt blir godt blandet. La retten småkoke under lokk til søtpotetene er møre, ca. 15 minutter (eller kanskje litt mer). Rør godt rundt underveis.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.