5. Ha
så i de hermetiske tomatene, grønnsaksbuljongen og peanøttsmøret. Rør godt rundt så alt blir godt blandet. La retten småkoke under lokk til søtpotetene er møre, ca. 15 minutter (eller kanskje litt mer). Rør godt rundt underveis.
Hva med å lage en vegetarisk rett nå i juletidene. Jeg prøver å ha opptil flere vegetariske middager i uka, mye på grunn av at to av mine døtre er vegetarianere, men også fordi jeg liker vegetarmat veldig godt selv
Jeg kommer overhodet ikke til å bli vegetarianer, men å redusere forbruket bittelitt, kanskje en dag i uken vil gjøre en forskjell og noe jeg er villig til å ofre
Fiskesaus – alternativt soyasaus. Fiskesaus – alternativt soyasaus. Heisann, da er det jammen det helg igjen og 1 april – har dere blitt lurt. Tom Kha suppe – vegetar, 2 pers. 1 lime, skallet fra denne. 1 lime, saften fra denne. 1 lime, skallet fra denne. 1 lime, saften fra denne
Vegetarlasagnefra Bakkely. Så har du middag når du kommer fra jobb. Vegetarlasagnefra Bakkely. Sterke tomatkokte grønnsaker og krydderurter,sammen med fløyelsmyk kremostsaus
Saft fra en halv sitron. OVNSBAKT PAPRIKA MED TEX-MEX BØNNEFYLL – VEGETAR. Her har jeg servert retten med chips av speltlompe, – de er atskillig magrere enn nachos
Vegansk middag. grønnkål med quinoa og chilli. 08. 03. 2016 kl. 09. 21 i. mat. 10 kommentarer. Hei. Idag er det grønnkål med quinoa og chilli på menyen
Jeg har flere småretter på lur, så bare si i fra hvis dette er noe dere vil se mer av. Før vi tar middag her i huset tenkte jeg bare å gi dere et par enkle oppskrifter på vegetar-tapas
Til middag lagde jeg skikkelig kosemat, om dere ikke ønsker vegetar så kan man tilsette kjøttdeig/karbonade istedet for bønner ha litt vann i + tacoblanding etter at du har stekt kjøttet
Osten er sponset. Det er gøy å bli utfordret til å lage noe annerledes så da jeg ble spurt om å lage noen oppskrifter med ekstra moden Parmesan, prøvde jeg denne
Håper jeg kan friste med et herlig vegetarisk alternativ til sommermat. Jeg brukte hovedsaklig søtpotet og gulrot og lot dette koke en stund i barbecue saus, servert med pitabrød og coleslaw er dette en herlig vegetarisk vri på den velkjente pulled pork
Men i og med at jeg forsøker å begrense kjøttspisingen fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på en vegetarvariant av denne, og byttet ut kylling med kikerter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.