Salt kjøtt og stappe har sine tradisjoner landet over. I tillegg til kålrotstappen servere jeg salt kjøtt med kokte poteter, gulrøtter og litt av kraften med litt
Hos oss ble suppen utrolig godt likt og den forsvantfort. I dag stod grønnsakssuppefor tur. grove hvitløkskrutonger (for oppskrift, se her) eller frokostbrød (se her)
Det var det helt til jeg møtte kona mi og fikk smake på hennes grønnsakssuppe. kutt grønnsaker i terninger og kok opp sammen vann og buljong (pluss hvitløk)
Fortsett til du har brukt opp hele melbolle-deigen. For ett par uker siden lurte min far på om jeg ikke kunne lage det en dag, så da får jeg brette opp armene og prøve
La oss gå langt bort fra tradisjonelt grillkrydder ogutforske noe nytt. Hva med å prøve noe annet på grillen enn bbq-marinerte grillskiver og flintsteik
Kok opp vann med laurbærblader og hel hvit pepper. La vannet koke opp igjen og skum godt av. Dryss over salt og la det trekke under lokk til kjøttet er mørt, ca
Denne gangen så jeg hva som fantes i kjøleskapet, der er det alltid fullt av forskjellige grønnsaker, og så valgte jeg ut noen av dem og laget en suppe på det
Ha saltet i vannet og la det koke opp. Skrell gulrøttene og kålroten. Skjær alle grønnsakene grovt opp og la dem koke i litt av buljongen til de er møre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.