Oppskrift på en god gammel tradisjonsrik rett på bloggen i dag. Kjøtt i mørke, eller sosekjøtt som den også kalles, var en veldig vanlig søndagsrett i gamle dager, på 50- og 60 – tallet
Salt kjøtt og stappe har sine tradisjoner landet over. Lokale variasjoner gjør at noen steder brukes kun storfekjøtt, andre steder kun lamme- eller svinekjøtt, mens andre steder brukes alle tre i kombinasjon
I går kveld koste vi oss med nok en rett inspirert av Gordon Ramsays kokkekurs på Vox. Jeg er veldig glad for at jeg har begynt å følge med på dette kokkekurset, for i tillegg til oppskrifter, kommer han med gode og nyttige tips
Ferskt kjøtt og suppe er nydelig husmannskost,. som min mor lagde ett par ganger i året ♥. Jeg har fått servert det av svigermor noen ganger, men aldri laget det selv -av en eller annen grunn
Det salte lammekjøttet har fått koke en stund, flesket er lagt i, og løken med istukne nellikspiker gir, sammen med laurbærbladene en deilig smak til retten
2. teriyaki kjøtt med vårløk og cheddar fries. Publisert 19. 10. 2015 klokken 20. 05. Her i huset kaster vi ikke mat unødig, så i går ble lørdagens svinestrimler plutselig teriyaki kjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.