Stek så pannekaker på vanlig måte, men lag dem gjerne på størrelse med det vi kaller lapper/sveler, også skal de være litt tykkere enn norske pannekaker
In a medium-sized bowl, whisk togetherthe flour, baking soda, cornstarch, and salt. In a large bowl, beat togetherthe cooled melted butter and the sugars with a hand-mixer for about one minute
KLIKK PÅ BILDET så kommer du rett inn til Youtubes oversikt over det de har om ogmed scampi. De fleste er matretten Shrimp scampi, resten er retter med norsk sjøkreps (scampi)
Her er min oppskrift på cookies. Dette er en stor oppskrift,så om man ønsker så kan man fryse halvparten og ta opp igjen deigen og stekes så de blir rykende ferske
Kryddermengden er mitt forslag, start gjerne med mindre mengde og prøv deg frem. MEN, så må det nevnes at India er nesten så stort som et kontinent og ingen har vært på alle restauranter som finnes
Og siden jeg ofte legger inn litt core etter kondisjonsøktene mine får disse være med på kjøpet. Som jeg skrev i innlegget om min styrketrening så har ikke jeg de største ambisjonene med treningen min
Fremgangsmåte Skjær torskefileten i biter og ha dem i en foodprosessor sammen med salt. Jeg sliter noen ganger med å få i mini fisk, i hvert fall i ren form
Og jeg har et godt knippe med oppskrifter på gode kyllingretter. Noen liker å ha litt bred båndpasta(pappardelle eller tagliatelle ved siden av) jeg liker den best slik dere ser den- ned i en dyp skål med rømme
Fyll på med spinat, tomat, rødløk og spirer. De kan fylles med det du måtte ønske, men det er fint å bruke noe som ikke gjør at det blir helt tørt å spise, jeg brukte hummus
Ogmed en haug med revet parmesanost på. Her har jeg laget denne deilige retten med nakkekoteletter, men den er nøyaktig like god med kylling, lam eller storfekjøtt, så det er bare å velge din favoritt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.