Dette er en av oppskriftene du også finner i den nye boken min "Mat for Sjelen's Fristende Middagsretter" - sammen med 80 andre enkle, sunne og gode oppskrifter på middagsretter og tilbehør. 2 fedd hvitløk - finhakket. 1 rød chili - finhakket. Strø på godt med salt, og la auberginene ligge 20 - 30 minutter. Stek i stekeovn ved 150 grader i 1 - 1 1/2 time. Dette er en av oppskriftene du også finner i den nye boken min "Mat for Sjelen's Fristende Middagsretter" - sammen med 80 andre enkle, sunne og gode oppskrifter på middagsretter og tilbehør. 1 løk 2 fedd hvitløk - finhakket. 1 rød chili - finhakket
no er aubergine kalorifattig og inneholder noe A- B- og C- vitaminer + litt kalsium og jern. I den fylte auberginen gir speskinken en fin salt smak som passer godt til fyllet og den gyldne osten på toppen
Forfylte svinekoteletterKeshi Yena (med svinestrimler)Del på. 4-5 cherry tomater. Forvarm ovnen til 180-200 grader C. Skru opp temperaturen siste 2-3 minutter om de ikke har blitt gyldne nok. 4-5 cherry tomater
Del på Facebook, da blir jeg veldig glad, tusen takk. ). Auberginen er en magisk og allsidig plante. I likhet med tomat er den en frukt, men blir brukt som grønnsak
Settes inn i ovnen igjen på samme temperatur og stek videre til osten er gyllen, ca 10-15 minutter. Fylt aubergine med grønnsaker er en enkel og veldig god smårett
1. Krydder laksen etter ønske, og sett den i oppvarmet ovn på 200 grader. Stekest i 30 min. 2. Del auberginen i to deler på langs, og skrap ut innholdet
La kjøttet få litt farge og ha de deretter over i noen ildfaste former for videre steking i ovn på 225 grader i 30-40 minutter (litt etter hvor store filetene er)
5 Pakker Bacon - Jeg brukte Stjernebacon som er 140 g pr pakke, da hadde jeg to baconskiver til overs. Cheddar ost eller annen ost, jeg brukte Cheddar, Mozarella og pizza ost ( 6-700 g til sammen). 8-10 Poteter ( jeg brukte 6-7 det ble litt for lite ). %202015-07-25%2021-47-17-222_zpssvui5z4w. Relatert 5 Pakker Bacon - Jeg brukte Stjernebacon som er 140 g pr pakke, da hadde jeg to baconskiver til overs. 6-7 det ble litt for lite
Fylte horn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutter i ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
Annapoteter - Pommes Anna. Kalkunen1 kalkun på ca 4-5 kg3 ss smør1 gulrot1 løk2-3 dl vann1 sitron1 1⁄2 ts salt1 1⁄2 ts pepper. Saus Innmaten fra kalkunen 1 løk 1 l kyllingkraft 3 ss smør 3 ss hvetemel 1-2 dl fløte. Hakk en løk og surr den i smør i en stor kjele sammen med innmatenTilsett 1 liter vann og 1 hønsebuljongterning/fond - la dette småkoke i minst 1 time - skum av underveisNår kalkunen er ferdig tar du og koker ut langpannen med 2-3 dl av kraften - hell så alt innholdet i langpannen tilbake i kjelen med resten av kraften og la det koke i ytterligere noen minutter. Tranebærsaus 350 gr tranebær 150-200 gr sukker 2,5 dl vann 1 appelsin (skallet). La det småkoke i 6-8 minutter, eller til bærene begynner å sprekkeHa i revet appelsinskall og sett kjelen til side. 8-10 personer. 1 kalkun på ca 4-5 kg. 2-3 dl vann
Potetkaker med sopp- og løkfyll, å herremin altså. Nam-yam. Du vil kanskje også likeSitronpoteter med rosmarinVegansk taco med tempeh og «ostesaus»Ovnsbakte rotgrønnsakerRaw Food-søndag
Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- og parmesantomater , potetpuré med timian og hvitløk eller du kan ta en titt i vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.