Ta ut auberginer og paprika av ovnen. Stek auberginer og parika i ovnen på 200 grader i 30 minutter, eller til du ser at auberginkjøttet er mørt (sjekk gjerne konsistensen underveis)
Fylt aubergine. 16. 01. 2016 kl. 17. 23 i. Retter med kjøttdeig. 3 kommentarer. Aubergine er en av mine virkelige favoritter innen grønnsaker, den har en utrolig god smak, den er lett å tilberede, og er veldig sunn
1. Krydder laksen etter ønske, og sett den i oppvarmet ovn på 200 grader. Stekest i 30 min. 2. Del auberginen i to deler på langs, og skrap ut innholdet
I går serverte vi kylling her hjemme til søndagsmiddag da vi fikk gjester. Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Fylte horn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutter i ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
Potetkaker med sopp- og løkfyll, å herremin altså. Dette er helt klart min nye middagsfavoritt. Jeg har allerede mange nye varianter av denne på lista som skal prøves ut i nær fremtid
Enkel kyllingrett som er rask og tilberede hvis du plutselig finner ut at du vil grille. Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- og parmesantomater , potetpuré med timian og hvitløk eller du kan ta en titt i vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.