Kanel- & vaniljemüsli
Ida Holm
Ida Holm
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 200 g glutenfrie havregryn
  • 2 deler mandler
  • 1 del hasselnøtter
  • 1 del valnøtter
  • 2 deler linfrø
  • 2 deler sesamfrø
  • 1 del hampfrø
  • 50 g solsikkekjerner
  • 50 g kokos
  • 1 ss sukrin
  • 1 klype salt
  • 1-2 ss kanel
  • 1 ts kardemomme
  • 1 ts vaniljepulver
  • 1/4 ts malt ingefær
  • 100 g tørket frukt
  • 1 dl appelsinjuice
  • 1-2 ss
  • 1 ss kokosolje
  • 25.09.2011 kl.18:49 i Oppskrifter frokost, lunsj, middag
  • 14 kommentarer

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.