Først stikker jeg inn så mange hvitløkbåter(fedd) som jeg bare kan klare å plassere i låret. Får i kål, lammefrikasse', nordafrikansk lammegryte, lam på spyd, kjøttkaker av lam
For eksempel et kokt egg eller kanskje rørt inn litt proteinpulver med vaniljesmak. Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var på grunn av det utrolig gode næringsinnhold, det er jo det vi leser over alt, men det er mest på grunn av at det har en utrolig god evne til å binne væske og svelle
Fisken skal ikke bli for løs fordi da kan den fort bli for tør. Jeg er så heldig som bare kan sette meg i en liten båt når jeg er hjemme å kaste ut snøret for å skaffe meg en luksuriøs middag
Torsdag var jeg i Husnesbukta over grunna og i Breidvika. Ikke mye aa skryte av. I går var konemoren med meg ut, vi for over fjorden og inn Onarheimsfjorden der vi prøvde oss rundt Fjæreflua et par timer
Nå er jeg ikke redd lenger, nå liker jeg det så godt, særlig godt liker jeg det de gangene det kanskje har blåst litt mye, eller strømmen har vært skikkelig stri, men så har vi allikevel bare kommet glidende inn, som om det er det letteste i verden
Har du problem med å få i barna ren fisk, men fiskepinner går helt fint. Vend fisken i egg og maisgryn før steking og fisken blir både kamuflert og god
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.