For noen dager siden hadde vi besøk av vår venninne Lise. Hun skulle være med å lage pølser. Vi prøvde pølselaging for første gang i våres, og det ga mersmak
Oppskriften fant vi på LCHF-bloggen, og tilpasset den litt i forhold til våre råvarer. Pass på at det ikke koker -det skal bare bringes til kokepunktet
Disse karamellene lager vi så nær opp mot jul som vi klarer. Ikke fordi de ikke er så holdbare, men fordi vi garantert spiser opp alt lenge før jul dersom vi begynner for tidlig
300 gram kokosmasse (her varierer karbohydrat-mengden mye, så les bakpå posen. 3-4 ss Tagatesse (eller annen søtning – Sukrin er ikke særlig godt her, syns vi). Stekes på svak varme, ca 150 grader i ca 30-40 minutter. 300 gram kokosmasse (her varierer karbohydrat-mengden mye, så les bakpå posen. 3-4 ss Tagatesse. 30-40 minutter Følg med, for Tagatesse kan gjøre kakene fort brune
Finn fram en kjele som er litt mindre en bollen og ha i 3 -4 cm vann. På Trines matblogg fant vi en oppskrift på bringebærtrøfler som så helt himmelske ut
Men her kommer uansett luke nr. Kanskje rekker vi nr. Kari kom i går hjem fra en fire dagers reise til Beijing, og kalenderblogging har derfor gått litt i surr
Skrell skivene og putt dem og gulrot-bitene i en kjele med vann. Hannes mor er fra Nordheimsund i Hardanger, så dagens middag bringer fram mange gode minner om førjulsmiddager i barndom og oppvekst
Sausen passer fint til annet et bare kebab, prøv den gjerne til kylling- eller grønnsakspakora. Vil du prøve en mer kremete kebabsaus anbefaler vi - denne -
Pynten er laget i fondant, som jeg farget selv og rullet ut CC, som så ble limt på platen under Tylloselim for å holde dem på plass Sprøyte cupkakene med hjemmelaget vaniljesmør krem,smaker himmelsk Legg på den ferdige fondant platen og Vips--fashion cupkake Klar til servering, mums
Da tror jeg sannelig jeg har oppdatert alle kakene jeg har lagd her inne på bloggen. En veskekake til Rikke som fylte 12 år, mens vi var hjemme i påsken, er foreløpig den siste kaken jeg har laget,men har mange flere i hodet og en masse bursdager i familien fremover, så følg med videre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.