Som glasur brukte jeg eggehvite og sukrinmelis. Hva med å lage sunnere kanelboller. Sukkerfrie kanelboller 2017-02-14 08. Elt alt sammen (jeg brukte en kjøkkenmaskin) i 10-15 min til den slipper kantene, legg i en bolle med plastfolie over og hev i 1 time
Denne gangen har jeg lagd kanelboller. Dette er første gang jeg har prøvd denne oppskriften, så var litt spent på hvordan deigen skulle være - men det gikk greit
Da har søndagen kommet og jeg har fått litt dilla på butterdeig, eller croissantdeig om man kan kalle det det Selve deigen tar litt tid å lage, og man bør gjerne gjøre det noen ganger før man får teken
Lukten av kanelboller som steker, er verdt å få med seg. -) Med flott turvær i morgen, så skader det vel ingenting, annet enn bikinikroppen 2015, å ta med seg noen ferske, nybakte kanelboller i sekken
Jeg er egentlig ikke noe glad i å bake gjærbakst, men her om dagen bakte jeg det likevel siden vi har så mye annet i fryseren og jeg hadde veldig lyst til å bake noe
DET BLIR JEG NOK ALDRI,MEN NÅ ER DET PÅ TIDE MED DE GODE KJEKSENE. Det er ingenting som kommer opp mot en tur til Nord Norge når det gjelder å spise kaker, å beundre kaker å tenke at nå har jeg fått nok kaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.