Her er oppskrift på en god du kan lage selv, med vaniljestang. Kok opp væsken og hell litt av den kokende væsken i bollen med eggeblandingen mens du rører
Spre deigen tynt med kanel fylling og rull den på langs i sylinderform. La den heve i 10 minutter og pensle kanleboller med egg og dryss med perlesukker
Men når du først har laget deigen så kan man lage alt mulig av den, Her kommer oppskriften på en litt mer avansert kanelbolle, det er altså kanelbolle, men med butterdeig
Lukten av kanelboller som steker, er verdt å få med seg. Regner med at tradisjonen stammer i fra vår søta bror, men det gjør jo ingenting å adoptere tradisjoner
De var gode uten også, men synes de var best med glasur. Det var oppskrift på amerikanske kanelboller. Ha deigen på bakebordet sammen med resten av melet og del den i to deler
Forrige helg bakte jeg kanelbollermed melisglasur. Litt melis og noe ss med rismelk. Jeg har nylig oppdaget en blogg som har mange enkle og gode veganske oppskrifter, minimalistbaker
Varm melken opp til fingervarmt og ha i en bolle med resten av ingrediensene. Elt alt sammen (jeg brukte en kjøkkenmaskin) i 10-15 min til den slipper kantene, legg i en bolle med plastfolie over og hev i 1 time. Pensle de med et vispet egg, og stek i ovnen på 200 grader i ca 15 min
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.