Det finnes mange gulrotkaker der ute, men denne er aller best. Gulrot har siden middelalderen blitt brukt som søtningsmiddel, da det er den grønnsaken som inneholder mest sukker etter sukkerbeter
Denne gangen har jeg laget gulrotkake i langpanne. Etter det har du alt det tørre og blander godt sammen, og til slutt blander du den finraspede gulroten med resten av røra
Vi har ikke så mange sorter julekaker, men hva gjør vel det, når man har verdens beste gulrotkake. Dette er den aller beste gulrotkaka som finnes, det sier i hvert fall mine barn
Stek til sukkerbrødet er lett gyldent. Å lage det perfekte sukkerbrødet kan være vanskelig. Men sukkerbrød er også en av de kakebunnene man trenger færrest ingredienser til
Jeg hadde aldri funnet denperfekte toppingen på denne kaka husker jeg, før ble det enkel melisglasur med litt sitron, men jeg ville avansere litt og siden jeg elsker sånn kremosttopping testet jeg ut en oppskrift jeg fant på Ida Gran’s blogg
Denne langpanna fikk nemlig bein å gå på da ryktet om at "Gulrotkake is in the house" spredde seg. At det ikke holdt med ett stykke til hver, tyder på at den ble en suksess
Du kan lett bruke enten tørrgjær eller fersk gjær (den blå) – så bare bruk det du har. Mikses i en kjøkkenmaskin (evt for hånd) i ca 5-10 minutter før du setter den på heving i 30 minutter. ca 5-10 minutter før du setter den på heving i
Dette er oppskriften på "den klassiske gulrotkake", som i tillegg er helt melkefri dersom du velger å ikke toppe kaken med gulrotkakeglasurenPersonlig elsker jeg denne kaken
Smør over den avkjølte kaken og pynt med revet gulrot i tynne strimler. Til denne oppskriften trenger du en langpanne 20x30cm og sett ovnen på 200 grader
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.