Og nye sideskudd fra sideranken etter et par blad er dannet. Tid for sylting. Noen heller av laken og koker den opp, avkjøler og heller på glass etter en uke
Hei. Her kommer en rett med denne rivegrisen igjen. Det blir nok en stund til neste gang, for nå synes vi marinaden dessverre har begynt å smake veldig salt
Det både setter smak og konserverer. Den søte, litt bitre smaken en gele eller et syltetøy av rognebær og epler eller pærer gir, løfter haresteken, reinsdyrgryten eller rypefiletene til nye høyder
Etter trening laget jeg denne knall gode smoothien. Smoothie etter trening eller som kveldsmat, dessert eller kos 5 -6 isbiter 4 dråper stevia vanilje, kan sløyfes 1/2 fryst banan 200 -300 g fryst jordbær 30 g vaniljeprotein 1 ss sukringold 100 g vaniljeyoughurt / kesam, eventuelt melk jeg brukte nyheten Yoplait gresk type med ekte vanilje som jeg fant på butikken i dag Ha alle ingrediensene i en blender
Tid for tradisjonsbakst. Nå til dags tar ikke folk flest seg så mye tid til å trylle frem slik tradisjonsbakst, men kanskje julen er en passende tid for akkurat det
Smoothie er noe av det beste jeg vet etter trening. Jeg tenkte jeg kunne gi dere litt tips på hva jeg pleier å ha oppi blenderen min, for å lage smoothien etter trening ekstra næringsfull
- Skulderpress med stang- Sidehev med manualer- Franskpress med stang- Biceps curl med stang- Triceps pushdownEtter trening spiste jeg dette deilige måltidet
Bare en halv times tidetter at jeg hadde skrevet innlegget i går, øste regnet ned. Jeg hadde egentlig ikke så veldig lyst til å gjøre noen verdens ting i dag, men å så deilig det var når det var gjort Etter trening i dag nøt jeg denne herligheten
Hei. Da var en svett intervalløkt gjennomført og jeg tilfører litt energi igjen med disse. Kok et egg, smør en lompe med philadelphiaost og strø litt salt over
«Kronen på verket» etter dåpen er jo takkekortene. Da jeg lagde takkekort etter gavene vi fikk da Fredrik ble født orket jeg ikke tanken på å begynne å printe tosidig, hehe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.