Når man da kommer hjem og har fått i seg litt norsk mat så er man igjen klar for litt nye smaker, og denne pizzaen er virkelig god og smakfull, jeg tør å påsta at den er litt overaskende i smaken
Varianten fra Roma har tykkere bunn enn hva vi etterhvert har blitt vant med for italienskepizzaer. Jeg liker å eksperimentere med ulike typer mel til pizzabunnen ettersom det nå finnes mange morsomme alternativer
Når pizzaen er ferdig gräddat/stekt topper du den med proscutto og ruccola – så godt. Tyckte det gikk rätt bra, og hoppas alla var nöjda med resultatet
Vær også forsiktig med å få for mye mel på den siden du skal ha på fyllet, men pass på at pizzaen har nok mel på den undersiden, sånn at den er lett å få over i ovnen
En veldig spesiell og god pizza, passer som dessert på en pizza-buffetog den passer når som helst på dagen, litt annerledes enn andre pizza jeg har smakt, men så absolutt verd å lage
Italienskpizzamed tynn bunn er enkelt å lage og det smaker fantastisk godt. Denne gangen valgte jeg å lage pizzamed serranoskinke, ruccola og mozarella
Denne ble supertynn og knasende sprø, akkurat sånn en italienskpizza skal være. Denne pizzaen er rett og slett den beste hjemmelagde pizzaen jeg noensinne har spist
Jeg lager som oftest små pizzaermed forskjellig fyll. blandes godt sammen med fiberhuskblandingen. Har funnet den optimale oppskrift på pizza uten gluten og gjær, delvis inspirert av Kjernesunn familie kokeboken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.