9 bar
Denne bryggemetoden gjør at kaffen må brennes på en annen måte enn hvis den for eksempel skulle brygges med presskanne, for at man skal få det beste ut av bønnen
30 sekunder
Jeg prøver alltid å sikte meg inn slik at det blir rundt
25. Men
man kan ikke bare brygge basert på tid, det er også viktig å ha øynene med seg
Espresso og sjokolade er en drømmekombinasjon, det synes ihvertfall jeg. o) Disse cupcakes'ene blir luftige, og da passer det godt med den fyldige frostingen
For å få frem kaffesmak i selve makronene har jeg brukt espressopulver i oppskriften. Ha de finhakkede mandlene, melis og espressopulver i en food processor
Til dessert ble det Espresso Panna Cotta - og det var så godt at jeg vil dele oppskriften med dere. Rør inn gelatinen slik at den løser seg opp, tilsett espressoen
I samme slenge så rasket jeg med meg en "iskaffe" lignende ting, bare det er kokosmelk og espresso. 1 stk Kokos espresso. Både brødmixen og kokos espressoen har jeg kjøpt på Helsekostbutikken Life på M44 på Bryne. Klem C 1 stk Kokos espresso
Se her hvordan det gjøres). Se her hvordan det gjøres). 2 1/2 dl kruttsterk espresso eller veldig sterk kald kaffe av pulverkaffe (ha 6 toppede teskjeer kaffe i). 2 1/2 dl kruttsterk espresso eller veldig sterk kald kaffe av pulverkaffe (ha 6 toppede teskjeer kaffe i)
150 g Espresso/ kaffe (jeg brukte 3 nespresso kapsler, men vanlig kaffe kan også brukes). 150 g Espresso/ kaffe (jeg brukte 3 nespresso kapsler, men vanlig kaffe kan også brukes)
Valnøtt Cupcakes med Espresso Frosting. ) Finhakkede valnøtter er både saftig og søtt og i en kombinasjon med frosting med god smak av espresso blir dette nesten som en nøtte latté
Sjokoladekake med kulturmelk. På bloggen Hannes Kaker fant jeg en oppskrift på sjokoladekake med kulturmelk, og denne er utrolig god, saftig og holdbar i flere dager
2 ss espresso/sterk kaffe. 2 ss espresso. Da en av kollegaene mine kom på jobb med restene av en sjokoladekake i langpanne på mandag og hun fortalte at hun hadde funnet oppskriften på Trines Matblogg, tok jeg hintet
Jeg bruker sterk espresso kaffe. I ettermiddag har vi feiret Øysteins bursdag noen dager på forhånd. Det er ingenting som gir meg mer inspirasjon enn det å bake kaker til selskaper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.