Det er tross alt dagens inntak av energi som bestemmer utfallet på vekten. To produkter med like mye kalorier, kan ha helt forskjellig utfall på kroppen
Så ulempen med lavkarbo er at man må bake sin egen mat og ta med. Denne ostekaka ble faktisk helt nydelig, og med litt pisket krem blir den nok helt perfekt
Kjempemorsomt, selv om Ingrid Bjørnov slet med en influensa som gjorde stemmen hes. Vi slet litt med å forstå oppskriften, men vi tror vi tolket den rett etterhvert
Etter å ha gått slukøret fordi kaffebar etter kaffebar og sett lengselsfullt etter iskaffen som heldige folk mesker seg med i sola, slo det meg plutselig
Da vi fant ut at de kunne bakes med kokosmel måtte vi bare prøve. Vanligvis lages den med kaffelikør, men vi synes den blir mye bedre med kakaolikør og en skvett appelsinsaus
Blir faktisk bedre og bedre med dagene også, så helt klart en favoritt å bake tett opp mot jul. For å få til kanten rundt, klipper du til bakepapir som du fester inni springformen med litt nøytral olje
Dette er en kake/pai med mye sukker og kalorier, men den er den beste jeg har smakt. Husk å lese hele oppskriften før du begynner å lage kaken (det anbefaler jeg med alle typer oppskrifter)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.