Før servering pyntes hvert glass med moussen med en klatt pisket krem og en After Eight-sjokolade. After Eight sjokolademousse lages med smeltet After Eight og kremfløte
Det ble en appelsinfromasj med en ny vri. jeg oppdaget nemlig at jeg ikke hadde kremfløte i kjøleskapet og siden alle butikkene var stengt i dag så prøvde jeg med gresk yoghurt istedet for kremfløte (man tar det man har
Tilsett kakaopulveret og vannet med gelatinplaten. Nå som helgen nærmer seg og kanskje du skal ha selskap eller bare har tenkt å lage en dessert til søndagsmiddagen vil jeg tipse om denne sjokolademousseen
Pisk kremfløte og vaniljesukker til krem og bland krem og eggedosis forsiktig med hverandre. Dette er ikke skikkelig ekte iskrem, men det likner og er mye enklere å få til
Den består av knuste kjeks, ostekrem og er toppet med friske bær. ♥ Ostekrem toppet med bær. jeg pleier å ha de oppi en brødpose og knuse de med en kjevle som jeg ruller over
Den originale Eton Mess lages med knuste marengs, jordbær og krem. Denne luksusutgaven, er laget med bringebær og pistasjnøtter, men den kan varieres og lages akkurat slik du selv ønsker
panna cotta medsjokolademousse, toppet med espressosirup. Oppskriften på panna cotta fant jeg på matprat, mens sjokolademoussen kjøper jeg ferdig i pose og pisker sammen
Nå er kanskje ikke denne så veldig påskrelatert annars, men fra og med i morgen kommer en hel haug med påskrecept/påskeoppskrifter inkludert appelsinmuffins, suksesskake, fralla formet som kycklinger/rundtsykker som ser ut som kyllinger og mye mer
Oppskriften kommer fra oppskriftsboka til farmoren min, med det fantastiske navnet Alison Laura Hartmann Støren Castberg (og du som trodde jeg hadde et rart navn
Dette er dagen vi skal feire vårt vakre fedreland, mens vi koser oss med god mat, familie og venner. BLOGGEN ER FLYTTET TIL WORDPRESS - FØLG LINK FOR Å SE HELE OPPSKRIFTEN
Pannacotta er ikke en dessert fra det indiske kjøkken, men smaken kjennes veldig kjent. MANGO PANNACOTTA (6 porsjoner). Varm alt i mikroovn 1,5 min eller raskt i en kjele, avkjøl og bland med mangopure. Sett på nytt i kjøleskapet min 4-5 timer eller over natten. Relatert MANGO PANNACOTTA (6 porsjoner)
♥ Det er veldig viktig at geléen har stivnet helt før du har over panna cotta-fløten, ellers vil fløten blande seg med geléen i stedet for å legge oppå
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.