Etter at smørlangeren min, "Tore på sporet", kom med et lass økologisk bokhvete produsert av en kompis i Sverige, har jeg brukt mye av dette frøet i de siste månedene
Vi har vinterferie og barna er med på det som er av matlaging, enten det er å dele opp pølser til pølsegrateng eller bake kanelboller til besøket nordfra
Jeg bruker mixmaster og røren blir derfor godt blandet på kort tid. smelt smør og kokesjokolade på middels varme sikt inn melis og vaniljesukker, bruk visp
Mengdeforholdene er vanskelig å angi, du tar det du ønsker og smaker deg tilhvor søt du vil ha den. Kanelstang er mest for pyntens skyld da kanelstenger må knuses for å gi særlig smak, vibruker litt vanlig kanel
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
I sommer har vi spist mye loff. Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Vil du ha litt tykkere knekkebrød, bruker du to brett. Denne sjokolademiksen kan tilsettes det meste du vil, prøv gjerne med andre nøtter, peanøttsmør eller kokos også
Jeg kaller dem barnas favoritt, men de er like mye mine. Det "eneste" som mangler er innspilling av lydspor og videoer, men det er kanskje det som passer dårligst å gjøre når man ikke er på topp
Skal vise den grå og grønne stripegenseren snart, lover. Prosjektside på ravelry. I tillegg er den mer tettsittende og tettere i halsen enn de andre jeg har strikka
Min svigerinne er allergisk mot både gluten og nøtter, så når hun ønsket seg gode matvarer til jul hadde jeg lyst til å lage noe til henne som hun ikke får for ofte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.