♥ Det er viktig at den smeltede, hvite sjokoladeblandingen avkjøles til romtemperatur før den blandes medpisket krem, ellers kommer kremen til å smelte i kontakt med den smeltede sjokoladen
Vent med og legge på jordbærene til rett før servering. Den er ganske rask og enkel å tilberede -og når den er ferdig kan den stå i kjøleskapet frem til servering
Bringebærsorbetmed friske bringebær og lakris sirup. Og Slippen restaurant presenter en utrolig god dessert som kan avrunde etthvilket som helst flott måltid
- Vend så dette forsiktig inn i kremen med en slikkepott, og ha oppi de stivpiskede eggehvitene. - Bland melken med kardemomme og varm opp (det skal ikke koke)
Rør i eggeplommer og deretter crème fraîche. Server sjokolademoussenmed de rørte jordbærene og pynt gjerne med noen ekstra hele eller halve bær og noen blader sitronmelisse
Fordel moussen oppå den hvite og sett til avkjøling. Sjokolademousse er jo så lett, så når jeg spiser det tenker jeg at det veier ingenting, derav ingen kalorier…jadda jeg vet at jeg lurer meg selv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.