Hvit sjokolademousse
Electrolux.no
Electrolux.no

Hvit sjokolademousse

  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 100 g hvit sjokolade
  • 0,5 l kremfløte
  • 1/2 gelatinplate
  • En skvett bourbon
  • Tørkede svarte oliven

Instruksjoner

    1. Legg gelatinen i bløt i kaldt vann
    2. Ha gelatinen i en gryte og smelt den sammen med en skvett kremfløte
    3. Pisk 3 dl av kremfløten
    4. Sett en bolle over en gryte med kokende vann. Tilsett den hvite sjokoladen og resten av kremfløten. Rør til massen er smeltet og glatt
    5. Tilsett gelatinen og en skvett bourbon
    6. Rør den hvite sjokoladekremen forsiktig inn i den piskede kremen
    7. Hell over i kopper og avkjøl i minst 3 timer
    8. Server med knuste, tørkede svarte oliven

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.