Vent medog legge på jordbærene til rett før servering. Den er ganske rask og enkel å tilberede -og når den er ferdig kan den stå i kjøleskapet frem til servering
The post Hvitsjokolademoussemed bringebær, nugat og lakris sirup appeared first on Gastronomade. Ved servering pisker du den hvite sjokolade ganachen til mousse
Stivpisk eggehviteneog en klype salt i en ren bolle og visp, og vend dem inn i sjokoladekremen. Vend sjokolade og eggedosis i den piskede kremen, med en slikkepott
Nå kan du enten sette den kjølig til den stivner litt før du har den i kaka, eller du kan lage en dik (de fleste bruker da smørkremog lager en dik/rand av dette i ytterkanten av kakebunnen de skal legge fyllet på)
kjelen av platen og tilsett oppdelt hvit sjokolade. DET HØRES LEKKERT OG DET SMAKTE LEKKERT. Sjokolademousse er det ikke ofte jeg gir meg i kast med, men nå hadde jeg lyst til å prøve
Sjokoladekaken er mørkog fyldig og passer veldig godt sammen med den hvite sjokoladen, og bærene på toppen gjør den akkurat så frisk at du tror du orker et stykke til
Mos bær sammen med melis og sitrondråper. Stivpisk kremfløten og vend den forsiktig i til slutt. Smelt sjokoladen i vannbad (jeg satte skålen på rist over pannen med kokende vann)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.