Delikat hvitaspargesmed rustikk chorizo og aromatisk olje. Aspargesmedhvitløkssmuler. Hvitasparges omtales som det hvite gullet og den må ikke kokes for lite for da blir smaken bitter, men heller ikke for mye kokt for da blir de vasne - her gjelder den å finne den gyldne middelvei
Forskjellen på den hviteog grønne aspargesen er først og fremst måten de dyrkes på. Den hvite har utviklet et skall som må skrelles av før tilberedning og den nederste delen må skjæres av
Hvitasparges har en delikat smak, med en fin balanse mellom bitterhet og sødme. Den mest klassiske retten er nok dampet hvitasparges servert med hollandaisesaus
Legg hvitog grønn asparges side om side, dryss over ristede pinjekjerner og revet parmesan. Den hvite, som er litt mer fyldig i smaken, håndterer du slik
Enkel og rask middag. personstekte opp i litt smør 1 fedd presset hvitløk, saltet og pepretSmørdampet aspargessog surret en bit seranoskinke rundt og serverte. 1 fedd presset hvitløk
Uten å vite nøyaktig hvordan den smakte, søkte jeg litt på nettet og i kokebøker og fant ut at hvit flyndrefisk kokt i kraft eller lignende ofte ble brukt til hvit bordaux
for den hvite. Anrett godt avrente varme asparges på tallerken med skiver av spekeskinke Hell. Kok opp vann og litt salt i en aspargeskjele eller bruk en panne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.