Delikat hvitaspargesmed rustikk chorizo og aromatisk olje. Aspargesmedhvitløkssmuler. Hvitasparges omtales som det hvite gullet og den må ikke kokes for lite for da blir smaken bitter, men heller ikke for mye kokt for da blir de vasne - her gjelder den å finne den gyldne middelvei
ASPARGESMED SPEKESKINKE. Kyllingspyd, asparges mes spekeskinke og grilla lompewraps har våre gjenganere på grillen tidligere i sommer, så her kommer dei svært raske og enkle oppskriftene - SMAKFULLE KYLLINGSPYD
Asparges - stekt lett i smør i pannen. Smak til med ytterligere sitronsaft og salt dersom det trengs. Bare dråpevis til å begynne med, etterhvert i en tynn stråle
Server på en pen tallerken og nyt et godt glass hvitvin til. anrett på tallerken pakket inn i spekeskinke, og strø litt tranebær og pinjekjerner over, samt tynne skiver av paprika
Imens har du hvitvinog/ellerhvitvinseddik i en kjele sammen med oppkuttet løk og hel pepper. Lag en hvitvinsreduksjon ved å la det koke inn til ca halvparten
Smelt smør og fjern det hvite skummet. Kjenn etter med en kniv og husk at de skal ha tyggemotstand. Hjemmelaget Hollandaise er greit å lage og tusen ganger bedre enn den du kjøper i butikken
Forskjellen på den hviteog grønne aspargesen er først og fremst måten de dyrkes på. Den hvite har utviklet et skall som må skrelles av før tilberedning og den nederste delen må skjæres av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.