Enhver lavkarboentusiast med respekt for seg selv må lage sin egen majones. Nå er ikke jeg lavkarbo-entusiast, men jeg har kastet meg på lag-din-egen-majones-bølgen
Enhver må finne ut hva som passer best for en selv av supermat, men jeg tror de fleste kan finne noe som kan være til hjelp og gi mer overskudd og en sunnere livsstil
Dem som reagerer på laktose, vil tåle upasteuriserte melkeprodukter. Spesielt veg(etari)anere bør være obs på dette, da inntak av mye fytinsyre vil kunne bidra til næringsmagler på lengre sikt
I dag har jeg prøvd å vekke surdeigen min til live igjen, etter en lengre sommerferie. Den har blitt oppbevart kaldt, men ikke blitt matet eller bakt med på flere uker
Det er klart, de fleste av oss vet at når du lager mat så vil oppskriften være veiledende. TENKER DET BLIR ET UNISONT JA, MEN DENNE FORMA KOMMER FRA TJUKKESTE ØSTLANDET
Men vil du spare tid - og likevel få et bra bakeresultat - kan deigen formes umiddelbart. Trill ut brød som er nesten like lange som den formen du vil bruke, og legg brødene side om side med litt plass mellom
Det var en av dere som etterspurte noe raskt og lettvint man kan lage mens man sliter over bøkene som student, og tankene begynner å drifte til husarbeid og andre trivielle ting som plutselig frister mer – for ikke å snakke om mat
Jeg skal ikke legge skjul på at vi er opptatt av kosthold og mat i familien, men det er på ingen måte noen fanatisk eller overdreven holdning, kun litt ekstra bevist når det kommer til ulike valg
Hva med enchiladas i kveld. Hva med enchiladas til kveldskos i kveld. Disse lages på null komma niks, er faktisk så sunne at de kan spises hver dag og er supergode
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.