Disselagespå null komma niks, er faktiskså sunne at de kan spises hver dag og er supergode. Med enkle grep kan til og med de i utgangspunktet "usunne" rettene bli sunne og næringsrikevarianter, og uten at det gårpåbekostning av kosen
Start medågi fløten et oppkok i en tykkbunnet kjele på høy temperatur. Ha litt smeltet sjokolade i hver utdypningeni formen og plasser en liten del med peppermyntemassen imidten av den før det dekker tilmed mer smeltet sjokolade
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Ofte gjør jeg småtilpasninger basert påhva jeg ønsker ut av oppskriften. Melblandingen kan miksetmedkumin, kayenne eller annet krydder om du vilfådin egen vri
Hele triksetmedåfå de ut av formene er kakao pulveret. For åfå fondantene super LETT ut av formene smører du de først med et tynt lag smør før du drysser kakaopulver over
Man kan lagehva som helst av sukkerpasta, det er bare fantasien som setter grenser. Tilsettsålitt og littmelistil det blirså fast at du kan kna det med hendene
Nå hadde ikke jeg den tilgjengelig og hadde så lyst å prøve med en gang, såisteden brukte jeg LillaMetallic Food Paint, men den kan selvsagt kun brukes om du lagerlilla
Jeg fukter bunnene med melk, men her kan man bruke hva man liker. Jeg har vært påglassmagasinet og fåttlitt bølgepapp som de har tilå pakke inn glass med, men her kan alle papp plater brukes
smak tilmed salt, pepper og timian. Jeg sierikke at vi moderne kvinner og menn, skal lage mat på denne måteni hverdagen, men bruk muligheteni helgene, og unn dere skikkelig husmannskost, lagetmed omtanke og kjærlighet
Kos dere med dagen ♥. Jeg har veldig lyst på nye møbler til terrassen, men det er vanskeligå bestemme seg da utvalget er stort (og mye er altfor dyrt) ibutikkene, eller skal en rett og slett lage noe selv av for eksempel paller
Dette er drops som faktsk også har en hensikt og som ikke bare er fylt med masse sukker. Du sitterigjenmed en litt grumsete væske som er proppfull medingefær og sitronens egenskaper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.