Fred måtte få en kake med minst en golfball på. ) Selve golfkøllen var da ikke det letteste jeg har laget så den ligner like mye på en lakrispipe, men pytt sann
Retten sies å ha oppstått rundt 1890-tallet en gang på hotellet Waldorf hotel (Waldorf-Astoria hotel) i New York, derav navnet Waldorfsalat. Ha frukten (spar på noen av druene til pynt) og 75 g valnøtter i en bolle og hell over kremen
Salaten stammer fra det legendariske Hotel Waldorf Astoria i New York. Med en herlig kombinasjon av smaker er Waldorfsalat klassiskt tilbehør til kalkun, kylling og svinekjøtt
Baconrull med aspargesbønner. Fordel poteter, tomat og baconrullar med aspargesbønner på tallerkenane. Den gong meisterkokk Eyvind Hellstrøm var lærling på Grand Hotel i Oslo på 1960-talet, var biff med løk ein slager det gjekk gjetord om. Om lag 200 gram aspargesbønner elle brekkbønner
Vi har rom på Rica Hotel Scandinavie, mitt i hjertet av Ålesund. Hoffmann Cafe & Bar. Indrefilet med grillet tigerreker, béarnaisesaus, aspargesbønner, rødløk og ferske sjampinjonger
Spa noen skjeer med kanelsukker over på en flat tallerken og ha smøret i en bolle. Alternativt kan man bruke en kakespade eller kniv og pelle noen kuler over på en tallerken, som man så spiser av med fingrene
En time senere står jeg på Four seasons hotell i Berlin og er klar for å intervjue Nicole( hun var i byen for å snakke om sin film “The Hours” hvor hun spiller Virginia Woolf), men ikke helt klar for å møte verden
Du kan teste om røren er klar ved å spa en teskje på bakepapiret og se om den jevner seg fint ut (ferdig) eller om den fortsatt er klumpete (må vendes mer)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.