Jeg liker asiatiske supper, så jeg tar med noen asiatiskesmaker. Jeg tar bort alt skinn og synlig fett, og koker kraft på resten sammen med løk, gulrot, litt selleri, purre, hvitløk og litt chilli
Krispy hjertesalat fylt med kjøttfyll av svinekjøtt, sprø grønnsaker og toppet med sesamfrø og chili- og soyasaus - denne enkle retten er god som kveldskos eller enkel middag, men passer også perfekt som forrett
En favoritt er ribbe medasiatiskesmaker. Sil sausen du har stekt ribba med og server denne over ribba, sammen medasiatiske grønnsaker og for eksempel ris eller nudler
Tilsett kokosmelk og vann og smak til med sambal oelek , gurkemeie og salt. Suppen er enkel å lage, tar kort tid, metter godt og er full av fantastiske smaker fra det asiatiske kjøkkenet
Når det gjelder ingrediensene så går det bra å skifte ut rødløk med vanlig løk og vårløk med purre. Dette er en helt nydelig laksesuppe og en klar favoritt blant suppene mine
Spennende kyllingrett med masse gode asiatiskesmaker. Jeg anbefaler å bruke den, men dersom du ikke har, så går det bra å smake seg til med salt i stedet
Dette var nok til fire litt små porsjoner, spe gjerne på med et ekstra kyllinglår. Del kyllinglårene i to ved leddet så du får et stykke kyllingklubbe og et stykke lårfilet -se bildet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.