Siden det snart er Halloween ble valget å utfordre trykkoker’n med gresskar og til å trylle fram en herlig suppe med inspirasjon fra Modernist Cuisine…
Eg trur oppskrifta kjem frå bestemor mi, og eg huskar ho lagde den med tyttebær i og. Ho dreiv med koppemål og brukte ein bestemt kopp som eg ikkje har arva, så eg har rekna om måla til det metriske systemet
Her er potetåkeren Nå har vi gravd og styrt ute i flere dager for å få i stand grønnsakshagen. Vi har spadd opp torva og fjernet øverste laget, for så å smuldre jorda i bedet
Men etter jeg tok en titt på den gamle bloggen min fikk jeg mer motivasjon igjen, rett og slett fordi det var mange oppskrifter jeg hadde glemt en stund
Ingenkommentarer. Ingenkommentarer. Idag gikk det i svin, enkeltog greit, og så fort det går, denneretten er laget på 15 min, og da var det riskokeren som tar tid 04
Skjær kjøttet i små biter og surr det i panna, krydre litt med salt og pepper, ha grønnsakene i når kjøttet begynner å bli ferdig, tilsett en klype sukker
Jeg vet der er helg, og vi har god tid på kjøkkenetog vår fulle rett til å kose oss litt ekstra, men disse små munnfullene var så latterlig enkle å lage at jeg ikke kan vente til uka med å dele
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.