deilig krønsji grønnsaker med mørt kjøtt. Middag. 2016 kl. Idag gikk det i svin, enkelt og greit, og så fort det går, denne retten er laget på 15 min, og da var det riskokeren som tar tid 04. 2016 kl. 45 i Middag
På grunn av forkjølelsen har det blitt kun en dag med trening denne uka, viktig å la kroppen få ro og bli frisk igjen og så ta fatt på styrketreninga neste uke
Nudler medbiff og grønnsaker. Legg nudler på tallerken og legg en god skje med kjøttblandingen oppå. Skjær kjøttet i små biter og surr det i panna, krydre litt med salt og pepper, ha grønnsakene i når kjøttet begynner å bli ferdig, tilsett en klype sukker
Når jeg har kveldsvakt er det greit med en lettvin middag. Pastagryte med pølser. Middagsretter. Mens du koker pastaen som anvist på pakka skjærer du pølser i biter og steiker i panna
Er så godt med ovnsbakt hvitløk. SUNN OG ENKEL MIDDAG. Denne middagen lager seg nesten selv. 2016 kl. La den ligge i marinaden 1 times tid Kutt potet i båter, brokkoli i biter og ha på en spisesje olje og litt krydder etter eget ønske. Putt alt i en ildfast form og sett i ovnen på220 grader ca. 2016 kl. 2016 kl. 2016 kl
Herlighet så lettrørt jeg er, men samtidig er det herlig å kunne vise en litt mer personlig side av seg selv enn bare trening og mat som ellers kommer opp på sosiale medier
I dag ble det en enkel Sitron Laks til middag, servert med poteter og Brokkoli. Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper og sitronpepper, litt sitronsaft og to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter. Servert med kokte poteter, smeltet smør og brokkoli, så enkelt og utrolig godt 4 laks
Man blir fort gående i samme hverdagssporet med mange like middager når det blir litt hektisk. ♥ Strimlet kjøtt av storfe♥ Crisp salat♥ Ruccola ♥ Avokado♥ Fetaost i olje med soltørkede tomater♥ Cherry tomater♥ Lohmanders chili bearnaise Jeg fant "Bearnaise Hot" fra Lohmanders på Kiwi sammen med grillmaten
Her får du en smakfull og rask middag som hele familien kommer til å like. Maizena melet gir kyllingkjøttet en myk skorpe og gjør at kjøttet ikke blir tørt under steking
Det betyr at jeg skal bruke mindre tid på å sjekke mobilen, mail og sosiale medier. Skjær poteter i terninger og stek i smør sammen med salt, pepper og tørket dill til de får en stekeskorpe
Tilsetter en stor klype med maldon salt, og setter på lokket. (Jeg har oppi mel til at det blir en tykk graut av mel og smørblandingen)Så rører jeg til jeg får den brunfargen jeg vil på sausen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.