Spre et tynt lag over pizzadeigen, eller ha litt av sausen sammen med litt kokt pasta. Dette er min oppskrift, som baserer seg på italienernes simplisitet
Vi blir ikke lei, og i hvert fall ikke nå som jeg har begynt å eksperimentere som en helt. Har flere spennende pizzatoppingoppskrifter liggende på lager, bare sånn hvis du lurte liksom
Så hadde jeg på fyll, lagde da denne pizzasausen, så hadde jeg på tre forskjellige fyll, en del med tacokjøttdeig, en del med grønnsaker, kylling, pepperoni, sopp, løk, squash, tomat og paprika og den siste delen med bare grønnsaker, toppet det hele med revet ost
Smør dette utover pizzabunnen Stek kylling og bacon i stekepanna før du legger dette påpizzaen. PizzabunnPizzasaus1 beger cremefraiche1/2 - 3/4 finhakket rød chili1/2 finhakket hvitløktimiansalt ogpepperPizzafyll3 kyllingfileter i biter eller kyllingkjøttdeig100 g bacon i biter1 rødløk i båtercherrytomater delt i skiverhakket basilikumrevet ost Bland ingrediensene til pizzasausen først, smak til med salt, pepper og timian. Fyll deretter på med tomat, løk, basilikum og ostStek ved ca 225 grader i 25- 30 minutter Pizzasaus. 1 beger cremefraiche
Det er en “annerledespizza” uten ordinær tomatsaus, men med CremeFraichepåbunnen. Gå dit for oppskrift påbunnogtomatsaus, evt rømmedressing om du ønsker det (heeelt nederst på siden)
Tomatsausen. Mange legger fersk sopp direkte påpizzaenog lar den steke i ovnen, men jeg synes definitivt den blir best etter å blitt surret lett i smør først
Kylling og rødløk med pesto saus. Vi har den siste tiden hatt superdilla påhjemmelaget italiensk pizza, vi er så dilla at vi har gått til innkjøp på en pizzasteinog en pizzaspade
Fremgangsmåte Elt alle ingrediensene til bunnen sammen til en deig og jobb den utover til en tynn runding på et bakepapir – så tynn du får den uten at den revner, jo tynnere dess sprøere bunn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.