Dette er en gryteinspirert av meg og Johan's favoritt indiske restaurant i London. Det er en mild gryte, men du kan fint gjøre den mer spicy hvis du ønsker
Smelt smøret og stek løken til den er gyllenBrun kjøttetHa løken i en gryte og tilsett 2ss paprikapulverHa i tomater, kjøtt og grønnsaksbuljongBland sammen creme fraishe, 1 s paprikapulver, salt,
Resultatet blir en smakfull gryterettinspirert av India. Med utgangspunkt i en annen oppskrift, Quorn tikka masala, tilberedte vi en deilig restegryte med det vi hadde tilgjengelig i kjøleskapet
Det er ikke mandag i dag, men jeg våger meg likevel ut med en vegetargryte. Rens og del løken og de andre grønnsakene, ha smør i en gryte og fres litt og litt av grønnsakene
Server gryteretten dampende varm med salat og godt brød og/eller tortilla chips. Skjær paprika i biter, purre i ringer, finhakk chili og tilsett grønnsakene i gryten
Jeg hadde besøk av et par venninner i går og lagde deilig on-pot gryte, ble veldig godt asså. Meksikansk gryte med kylling – gratinert med ost – 4 pers
Og kjekjøttet brukte jeg til en marokkansk-inspirertgryterett som ble ganske god. Jeg serverte vårløk ved siden av, for å kompensere litt for mangelen på løk i gryteretten
Gulasj er god og varmende mat på en kald høstkveld. 400 g kjøtt i terninger (jeg brukte grytekjøtt av hjort). 400 g kjøtt i terninger (jeg brukte grytekjøtt av hjort)
(Inspirert av oppskrift på Trines Matblogg og på klikk. Jeg elsker når gryter står å putrer på komfyren og duftene siver ut under lokket, da vibrerer nesborene mine av lykke
Ofte, så putter jeg bare kjøtt og løk oppi, jevner ut med maisena og har i salt og pepper, men denne gangen fant jeg ut at jeg skulle prøve å lage en alt-i-ett gryte
Det smaker godt med en varm gryte på denne årstiden, selv liker jeg veldig godt å lage "alt-i-en-gryte-eller-form-mat", det er lettvint, lite oppvask, og så passer maten seg selv for det meste
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.