Grillet Norsk Kveite på latinsk
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • ½ liter saltlake, av ½ l vann og 40 g salt
  • 2 ss hakket frisk rosmarin
  • 2 dl olivenolje til steking
  • Pepper
  • 50 g bladpersille ( et stort kaffekrus)
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ss kapers
  • 3 dl olivenolje
  • 6 stk King Oscar’s sardiner
  • 4 dl couscous
  • ½ dl olivenolje/smør
  • 4 dl vann
  • 1 finhakgrønn chili, finhakket
  • 2 dl hermetisk tomat, hakket
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss frisk koriander, hakket
  • ¼ ts kummin, malt
  • 1 squash i skiver
  • 2 røde paprika i skiver
  • 1 grønn paprika i skiver
  • 2 plommetomater delt i to
  • 1 ss frisk finhakket timian
  • 1 ss frisk finhakket persille
  • 1-2 dl olivenolje
  • Salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.