Grillet kveite
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Skiver og fileter: 6-7 cm - 4-7 min
  • Hel fisk på ca 300 g: 10-15 cm - 6-10 min
  • Hel fisk på ca 1 kg: ca 15 cm - 15-20 min
  • Fisken er ferdig når fiskekjøttet løsner fra bena.
  • For at fiskekjøttet ikke skal sette seg ved, er det viktig å pensle fiskeskivene med olje eller smør. Grill dem gyllenbrune på hver side. Dryss på salt og pepper når de er ferdig grillet.
  • Fiskeskivene blir ekstra saftige og smakfulle hvis de får trekke i en marinade i ca 1 time før grilling.
  • 4 ss olje
  • 4 ss sitronsaft
  • 1 liten revet løk
  • 5 knuste pepperkorn
  • 1 fedd presset hvitløk
  • 2 ts salt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.