Av og til er det godt med en en smakfull og helsebringende grønnsaksuppe. Du tar en haug med grønnsaker, har de i en kjele, fyller på med vann, og lar det koke seg ferdig
Mange forbinder nok fylte tomatermed varmebehandla tomater som er fylt og gratinert med ost på. Men desse er fylt med en frisk og krema blanding med masse sommersmak
Med denne fremgangsmåten sparer du mye tid på å skjære grønnsaker og du får småunger til å spise kokte grønnsaker de egentlig ikke liker da bitene er så små at de ikke legger merke til det
Ha alt i en kjele med vann og buljong. Server med brød. Skrell og kutt gultrøttene i skiver, skrell og del potetene i terninger, kutt opp purren og pølsene
Dette gir en herlig smak sammen medtomater som er langtidsvarmet sammen med olje og krydder. Du kan nok lage de på høyere varme og kortere tid, men dette må du nesten eksperimentere med selv
Denne auberginen er fylt med røde linser – billig, proteinrikt og supergodt. Jeg ble spurt om jeg kunne lage mer mat med veganske, proteinrike ingredienser og det er klart jeg kan
Smak til med salt og pepper og et par ts sukker (for å runde av den litt syrlige tomatsmaken). God og mettende suppe som er enkel å lage og ikke tar det lang tid, heller
Imens dette står og koser seg på stekepannen, deler du tomateneog har de i en salatbolle/skål, sammen med finklippet persille og litt finhakket basilikum, salt og pepper
I denne deilige suppen finner du gode grønnsaker, røde linser, kokosmelk og den er godt krydret med cayennepepper og karrypasta - tilsammen ble dette en nydelig og mettende suppe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.