Tilsett vin, tomater og vann. Gni inn skankene med salt og pepper. Ha over grovhakket løk og hvitløk. Brun dem raskt i en varm stekepanne med litt olje og legg dem i en ildfast form
Jeg har valgt å bruke squash i stedet for gulrøtter som var i den opprinnelige oppskriften jeg leste, og sammen medovnsbaktetomater, gir det en frisk og søtlig smak på retten som passer helt perfekt til varme sommerdager
Ovnsbakt blomkål medhvitløk og parmesan Save Print Passer til kjøtt og fisk. Bland oljeblandingen godt inn i blomkålen, ha over i en stor ildfast form, vent med parmesan
Bland sammen kremosten, basilikum, gressløk og hvitløkpulver i en egnet bolle eller krus. Ovnsbaktetomatermed kremost og urter er perfekt til det meste
Server sammen med lyst brød eller nanbrød. Jeg har brukt litt mangochutney for å få en fin balanse mellom det syrlige fra appelsinen og krydderet, hvitløken er prikken over i-en
Cherrytomater. Sett inn to små ildfastskåler midt i ovnen med det samme. Smør de med litt olivenolje enten ved hjelp av en pensel eller bruk et kjøkkenpapir
Ovnsbaktecherrytomater er utrolig godt og passer perfekt til det meste av kjøtt og fisk. Ha over litt olivenolje og rør rundt med fingrene så oljen dekker godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.