Skjær soltørkede tomater i små biter. Jeg har valgt og gjøre dette i ovnen, men det kan saktens lages over grillen med aluminiumsfolie (forvent litt lenger tid)
Dette gir en herlig smak sammen medtomater som er langtidsvarmet sammen med olje og krydder. Husk at du også kan bruke cherrytomater i stedet for vanlige tomater
Tilsett hermetiske tomaterog oliven. Smak til med kajennepepper, salt og pepper. Bacalao er en av mine favoritter, men det tar tid og vanne ut klippfisken
Serveres varme eller kalde med hakket frisk timian og rosmarin over. 3 små søte tomater pr porsjonKinesisk hvitløk, FinhakketSalt og pepper etter smakOlivenoljeFrisk rosmarinFrisk timianHa tomatene i en ildfast form, og dryss over den hakkede hvitløken, salt og pepper. Hell over olje og bak i ovnen på 150Grader til tomatene begynner å bli myke
Rør urtene godt sammen med det myke smøret og bre det over fiskestykkene. Ta deg tid til å lage noen gode middager i juletravelheten, det er viktig å spise godt og næringsrikt når man har det travelt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.