350 g
assortert sopp (feks aromasopp, østerssopp og sjampinjong)
10-15 stilker
frisk persille
vann
1/2
sitron
2 dl
vegansk matfløte, evt naturell soyamelk
2 ss
maisstivelse
0,5 dl
vann
2. Varm
en stor gryte på medium varme med bittelitt olje og stek sopp, sjalottløk, sellerirot, persillerot, gulrot og stilkene(ikke bladene, de legges til side) fra persillen. Stek i ca 5 minutter til løken er blank.
Jeg er så heldig å jobbe sammen med flere mennesker som er like lidenskapelig opptatt av å skape gode matminner som meg, og jeg kan love deg at pausene våres ofte består av å fantasere om alt godt vi kan lage
Kjøpte en pakke med fersk Portobello-sopp her om dagen uten egentlig å vite hva hva jeg skulle bruke dem til, men de så bare så innmari gode ut så jeg måtte bare
Egg bidrar med protein, som gjenoppretter mental balanse. Portobello sopp erstatter kjøtt, og gir god struktur og ernæringsmessige verdien til denne salaten
2-3 portobellosopp2 hakkede plommetomater3 store hakkede hvitløksfeddStilkene til soppene, hakketurter, salt, peppernoe søtning- hakk og bland tomatene, hvitløken, soppstilkene, urtene, salt og pepper- stek dette i en stekepanne i omtrent 5 minutter- tilsett noe søtning og quinoaen- bland alt og fyll soppen- ha i ildfast form i ovnen på 200 grader i 20 minutterEnglish1/2 dl quinoa1 dl water1/2 ts salt- Boil all of this in a sauce pan with a lid for 15-20 minutes. 2-3 portobello mushrooms2 chopped plum tomatoes3 large chopped garlic clovesThe stems of the mushrooms, choppedherbs, salt, peppersome sweetening- chop and mix tomatoes, garlic, the mushroom stems and the herbs and seasoning - fry this in a frying pan for about 5 minutes- add some sweetening to taste and the quinoa- mix everything and stuff the mushrooms- put in a dish in the oven at 200 degrees for 20 minutesSourcePortobello mushrooms are awesome. 2-3 portobellosopp
Vegansk portobelloburgermed hjemmelaget urtedressing, rød løk, salat og hamburgerbrød. Helsemyndighetene anbefaler å begrense inntak av rødt kjøtt, og da kan det være kjekt med et alternativ for dem som liker kjøtt, eller et godt middagstips til vegetarianere
Etter den tid har jeg eksperimentert med mange spennende krydder, smaker og kombinasjoner. Wokgryta kan lages med fisk, kjøtt, hval, sopp, tofu, ferdigkokte bønner eller bare masse grønnsaker
Ovnsbakt kreolsk laksGratinert portobello fylt med kjøttsausDel på. Med andre ord, mer krydder. Men med en gang det søtes til, blir det en fenomenal smak som er ypperlig til kjøtt og fisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.