Grønnsaksfrikassé med portobello
The life of a vegan
The life of a vegan
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1/2 sellerirot, ca 400 g ♥
  • 2 stk persillerot
  • 4 sjalottløk
  • 2 medium gulrøtter
  • 350 g assortert sopp (feks aromasopp, østerssopp og sjampinjong)
  • 10-15 stilker frisk persille
  • vann
  • 1/2 sitron
  • 2 dl vegansk matfløte, evt naturell soyamelk
  • 2 ss maisstivelse
  • 0,5 dl vann
  • 2. Varm en stor gryte på medium varme med bittelitt olje og stek sopp, sjalottløk, sellerirot, persillerot, gulrot og stilkene(ikke bladene, de legges til side) fra persillen. Stek i ca 5 minutter til løken er blank.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.