noen ganger er det lov å jukse litt, denne gangen fant jeg på meny, gresskarpai fyll. og tenkte sist jeg lagde gresskarpai var det et evig kav og rense greskarfyll fra gresskar frø
Ha skinkestrimler i bunnen på paiskallet, så har du over brokkoli og spinat/løk. Smør/olje. En deilig pai med masse godsaker, nok til tre kanskje fire, og er det bare to som skal spise, kan resten av paien fryses
Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og helt genialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til
En veldig enkel pai som er rask å tilberede i en travel hverdag. Denne paien er full av krutt og smak. Restene av paien er dessuten veldig kjekk lunsjmat
melk/fløte. Shepherd’s pie er en god og tradisjonell engelsk rett. Vi liker å kjøre grønsaker/tomater/tomatpuré med en stavmikser før vi tilsetter sausen med kjøttet
Finn frem det du har i kjøleskapet av grønnsaker og/eller kjøtt og lag en deilig pai i dag. Selve paideigen kjøper jeg ferdig og har liggende i fryseren, så den klar på noen minutter
Bland ingrediensene godt sammen og press/skjevle deigen ut i en smurt paiform. Hva jeg skal spise i kveld - er ikke helt bestemt, men jeg tror faktisk jeg skal ha en pai
Denne paien har både, brokkoli, baconterninger og spekeskinke i fyllet. Følg anvisningen på paibunnen. Stek baconbitene og spekeskinka i en panne og fordel utover paibunnen (som du har lagt i en smurt ildfast paiform)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.