Skalldyr i en eller annen form blir ofte benyttet hos oss, deriblant denne lekre retten medscampi. Server gjerne sammen med nybakt brød/foccacia og et glass hvitvin
Jeg har laget den flere gangen den siste uken og hver gang blir den litt forskjellig siden jeg har det med å putte oppi for mye av noen ting slik at grønnsakene overdøver ananassmaken
Ungene mine spiser grønnsaker, men ikke så mye som jeg vil at de skal spise i alle fall, og da er denne veldig grei å servere til frokost, lunch eller kvelds
Jeg hadde kjøpt inn en pose medscampi, så de siste gikk til denne med satay. Man kan med fordel lage sataysausen selv, men jeg brukte her den lette løsningen som man godt kan bruke i en hektisk hverdag
Idag vil vi dele med dere en oppskrift på Tempura scampi. Som tilbehør kan det passe både med ris eller pommes frites, salat - og gjerne en god dipp eller saus
Jeg renset og delte grønnsakene og surret de litt før jeg hadde risen i pannen og lot den få skikkelig varme før jeg hadde pisket egg med salt og pepper over risen
Nesten alt kan brukes til en god smoothie, her får du i tillegg rikelig med c-vitaminer, men også proteiner, her er det masse godsaker som også smaker godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.