Glutenfrierundstykkermed cottage cheese og havregryn. Glutenfrierundstykker. mat denne på sunne rundstykker,Fra Pia Skevik`s MatvrakbloggenRundstykkene ble gode, og de dufter fantastisk
Dersom du ønsker å lage færre rundstykker, halverer du bare oppskriften. Vet hendene med vann mellom hvert rundstykke så blir det lettere å håndtere den klissete deigen
Tilsett linfrø, sesamfrø og solsikkefrø i hurtigmikser sammen med eplejuice og kjør i ett minutt. Kle et stekebrett med bakepapir og lag rundstykkermed en sleiv og en slikkepott
Til 9 rundstykker. 50 g solsikkefrø. Ha i mel, linfrø og solsikkefrø og la deigen eltes i 5-10 minutter. Dekk et stekebrett med matpapir og bruk en slikkepott til å legge 9 klumper med deig på brettet. Relatert 9 rundstykker. 50 g solsikkefrø
Et av barna mine har påvist glutenintoleranse, selv om min påstand er at vi alle mer mer eller mindre intolerante mot gluten ettersom det er et protein som er umulig å fordøye for mennesket, med mindre det er brutt ned ved bløtlegging i syre eller melkesyregjæring/surdeig eller du produserer magesyre av ville verden
Pensle med lunkent vann og strø solsikkefrø på toppen. Solsikkefrø. Glutenfrie deiger er ofte veldig løse, og de ferdige brødproduktene faller ofte lett fra hverandre
Når du har vokst opp med det klassiske norske kostholdet, med brødskiver til frokost, lunsj og kvelds, er overgangen til et kosthold uten hvete vanskelig
Bland melblandingen med vann, litt havsalt og olje. Smaken er litt annerledes enn vanlig bakevarer, og dette er fordi det er brukt kornsorter som quinoamel/flak, amaranthmel, hirseflak, risflak, seasamfrø, gresskarkjerner og solsikkefrø
no med masse spennende produkter som jeg har fått prøvd ut. -) Glutenfrierundstykker har veldig lett for å bli tørre og harde, men disse rundstykkene var virkelig ferske, safitge og myke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.