Endelig har jeg funnet en oppskrift på glutenfrierundstykker som også min kjære likte. Jeg hadde heller ikke glutenfrie havregryn og siden jeg tåler litt gluten, brukte jeg heller opp de økologiske havregrynene jeg hadde stående
Glutenfrierundstykker med cottage cheese og havregryn. mat denne på sunne rundstykker,Fra Pia Skevik`s MatvrakbloggenRundstykkene ble gode, og de dufter fantastisk
Disse rundstykkene er veldig smakfulle og saftige. Til 10 rundstykker. Til 10 rundstykker. Du kan like gjerne lage dobbel porsjon, for de er helt supre å ha i fryseren
De er glutenfrie og kan lages uten melk. I dag skal du få oppskriften på noen gode grove rundstykker. De er minst like gode som vanlige glutenholdige rundstykker
Resultatet ble en ny oppskrift på rundstykker. I Danmark kaller vi litt mykere rundstykker for boller, så i mitt hode er dette grove gulrotboller med gresskarfrø og cottage cheese
Form til litt flate rundstykker med vann på hendene. Smakfulle, glutenfrie og proteinrike rundstykker som du lager på 30 minutt. Til 5 store rundstykker treng du
Myke, saftige og smakfulle. Lyse rundstykker med cottage cheese. Dette gjør rundstykkene saftige, og gir små "fregner" av stekt ost på utsiden Hev deigen ca 1 time, tildekket
Rundstykkene ble myke og ekstra saftige, smakte godt med både salami og pistasjpålegg. Rull ut rundstykker, jeg brukte engangshansker og olje på hendene, blir ikke så klisset da
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.