Cottagecheese Denise rundstykker 2017-07-26 21. Ingredienser 400 gram Cottagecheese - mager eller vanlig 4 egg 2 ts bakepulver 1/4 ts salt 7 dl store havregryn - bruk glutenfritt for glutenfri variant. Slik gjør du Ha alt unntatt havregryn i en bolle og miks godt med en stavmikser til klumpene er ute tilsett halvparten av havregrynet og bland godt inn med en skje eller gaffel, tilsett resten og bland godt i sammen Form til 10 ca like store boller og sett på et bakepapirkledd stekebrett stekes midt i ovnen på 200 grader i 20 minutter
Men til og med jeg i fornektelse innser at jeg ikke kan ha et kostholdt kun basert på is. Så da jeg kom over oppskriften på rundstykker fra Marie var det bare å brette opp armene
Dette blir saftige rundstykker som både smaker og dufter godt. Bland det grove melet og nesten alt hvetemelet sammen med salt, raspede gulrøtter og cottagecheese i bakebollen
Dagens frukost var rundstykkermed godt pålegg. Oppskrift finn du her. Her er det mange muligheter for variasjon og i denne porsjonen brukte eg 75 gr mandelmel+25 gr hirseflak
Dekk bollen med et klede og la den stå på et lunt sted i ca. Blandingen av smør, melk og cottagecheese gir et utrolig saftig resultat og disse bollene holder seg like gode og saftige i flere dager etterpå
Saftige kjempegode rundstykker, cottagecheese er faktisk fint å bruke i bakst. Når deigen er ferdig hevet knar du den lett sammen på bakebordet, skjærer små emner som du triller til rundstykker
Lyse rundstykkermedcottagecheese. Jeg fikk et beger cottagecheese som jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre med,neste gang det skjer behøver jeg ikke lure
Dersom du ønsker å lage færre rundstykker, halverer du bare oppskriften. Vet hendene med vann mellom hvert rundstykke så blir det lettere å håndtere den klissete deigen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.